Родители од Македонија со 38-годишен Белгиец склучиле договор за брак со нивната 14-годишна ќерка

Белгискиот државјанин Л.Д.С. склучил договор со Е.А. и Ф.Б. родители на 14-годишно девојче, да стапи во брак со неа, јави Министерството за внатрешни работи. Во информацијата...

Малолетничка порнографија во групата „Јавна Соба“, Обвинителството трага по креаторите

Апелирам до сите нас, до родителите, образовните институции за поголем надзор врз децата и навремено да се реагира и во семејствата и во улиштата, изјави денеска техничкиот премиер Оливер Спасовски