Комшиќ со порака до меѓународниот фактор: Ако вие не го спречите Додик, ќе го спречиме ние

Актуелниот претседавач со Претседателството на БиХ, Жељко Комшиќ изјави дека доколку странците не го спречат српскиот член на трипартитното тело, Милорад Додик, кого го нарекува „разбојник“,...