РКЕ: Од вечерва на полноќ бензините и нафтата се покачуваат од половина до еден денар за литар

Според Регулаторната комисија зголемувањето на малопродажните  цени  во проценти изнесува 1, 84%  во просек. Па така, од вечерва на полноќ важат нови цени на нафтените деривати...