Бајден: Најверојатно цел на нападот била Ненси, политичките актери да го осудат политичкото насилство

Американскиот претседател Џо Бајден изјави дека Пол Пелоси, сопругот на претседателката на Претставничкиот дом Ненси Пелоси, се чувствува подобро по нападот за кој беше потребна операција....

Flightradar24 евтина технологија за големи задоволства: Спектакуларниот лет на Ненси Пелоси на Тајван го следеа 2,92 милиони луѓе

Секојдневно во светот полетуваат и слетуваат повеќе од 200.000 авиони и други летала. Тоа вклучува комерцијални, товарни и чартер авиони – кои сочинуваат околу половина од...