Новогодишна ноќ на плоштад „Македонија“: Со Дино Мерлин во третата декада од 21 век

Сценските ласери и големиот огномет го збогатија перформанс на балканската музичка ѕвезда од Сараево во рамки на неколкучасовниот хепенинг за дочек на 2020 година што почна со настапи на музичките групи „Gypsy Groove“ и „Суперхикс“. Новогодишната прослава под отворено небо беше примамлива за над 50.000 лица