Удар врз персоналот: „Јунајтед“ и „Делта“ откажаа над 200 летови поради Омикрон

„Јунајтед ерлајнс“ и „Делта ерлајнс“ соопштија дека откажале десетици летови на Бадник, бидејќи ширењето на сојот Омикрон ги погоди нивните екипажи и други вработени. „Јунајтед“ со...