Рама: Ситуацијата во Македонија би можела да излезе од контрола

Во врска со обвинувањата од македонски политичари дека се меша во внатрешните работи на една земја, Рама во интервју за „Tages-Anzeiger“ потсети дека Албанија не го довела никогаш во прашање името на државата, јазикот или идентитетот