Колони возила на Табановце

Колони на Табановце и нервоза меѓу возачите, се чека за излез од земјава

На граничниот премин Табановце повторно километарски колони. Автомобилите и автобусите едвај се движат за да ја поминат границата. Напливот на колони е предизвикан делумно од пофреквентните...