Солун – градот што е ничиј и сечиј и натаму во пост-ковид мамурлук 

Некогашната ,,Виa Игнатиа“ по која во минатото патувале царските писма, карваните со разно-разна стока, како и трговците и која низ времето придонесла за спојување на Истокот и Западот, до...