Во потрагата по Мартин во Грција се вклучија и два авиони, се пребарува кај Лезбос, Самос и Света Гора

Денеска продолжува потрагата по 31-годишниот Мартин Јовановски кој 14-ти ден се води како исчезнат, од саботата, на 9 јули кога заедно со неговите двајца пријатели решиле...

(ВИДЕО) Во потрага по Петар спелеолозите се спуштија во окно од 70 метри, а нуркачи утре ќе ја пребаруваат и Црна река

Во потрага по десетгодишниот Петар, спелеолозите и денеска се спуштаат во рударското окно длабоко 70 метри, а спасувачкиот тим од Велес утре ќе ја пребарува и...

Обвини за сексуално злоставување и исчезна: ОН бараат докази за состојбата на тенисерката Пенг Шуаи

Обединетите нации (ОН) денеска побараа докази за состојбата на кинеската тенисерка Пенг Шуаи, која исчезна откако обвини висок функционер за сексуално злоставување. Би било важно да...