Се затвора одделението на Пазарниот инспекторат во Куманово, инспектор е ковид позитивен

Одделението на Државниот пазарен инспекторат од Куманово ќе биде затворено, бидејќи еден од инспекторите е позитивен на ковид-19, соопшти денеска директорот на Државниот пазарен инспекторат, Стојко...