Амбасадата на САД до своите граѓани: Можни се немири на 11 декември

Ова се стандардни пораки што се објавуваат насекаде во светот и обврска на Амбасадата е да обезбеди дека американските државјани се свесни дека ќе има избори и поради тоа може да има собири и масовни настани кои носат ризици од насилство

НДМ и СДПМ поднеле тужби до Управниот суд

Народното движење за Македонија (НДМ) на Јанко Бачев и Социјалдемократската партија на Македонија (СДПМ) на Бранко Јаневски, поднеле тужби до Управниот суд поради тоа што Државната...