Во Русија во еден ден приведени над 5.000 лица кои протестираa против нападот на Путин врз Украина

Навални ги повика Русите да протестираат против војната, во апел од неговата затворска ќелија. Русија приведе над 5.000 лица, кои протестираа против руската инвазија врз Украина,...