Признание „Македонски квалитет 2021“ за десет компании како промотори на успешен бизнис

Десет национални компании кои се претставници и промотори на македонските успешни бизниси го добија престижното признание „Македонски квалитет 2021“ кое традиционално го доделува Сојузот на стопански...

Признанија за 11 просветни работници за придонес и особени залагања во воспитно образовната работа

Единаесет просветни работници се добитници на признанија за континуиран придонес и особени залагања во воспитно-образовната работа што ги додели Сојузот на просветни работници на Северна Македонија...