Вонредната состојба до саботa: Се прават проценки дали ќе има продолжување

Вонредната состојба што ја прогласи претседателот Стево Пендаровски на 16 април истекува во сабота. Засега останува отворено прашањето дали ќе има ново продолжување. Премиерот Оливер Спасовски вчера...