МВР: Откриени фалсификувани ПЦР тестови на ГП Табановце и ГП Меѓународен аеродром Скопје

Полициски службеници од Регионалниот центар за гранични работи Север вчера откриле 11 фалсификувани негативни ПЦР тестови приложени од македонски државјани на ГП Табановце и ГП Меѓународен...

„Политика“: Српските здравствени лица на работа по одморите само со ПЦР-тест

Болниците во Србија почнаа да воведуваат правило според кое здравствените работници кои не биле вакцинирани или не се заразиле со коронавирусот, мора да донесат негативен ПЦР-тест...