Николовски во посета на хидросистемот „Плачковица“: Континуирано и рамномерно се стимулира локалниот развој

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот, Љупчо Николовски заедно со градоначалникот на општина Карбинци, денеска ја посетија локацијата на која се гради регионалниот систем за...

Бизнисмени и политичари формираa „Цигар Клуб“ здружение за хедонизам

Неколку бизнисмени и поранешни функционери на 10 октомври поднеле документи, а денеска им биле одобрено да основаат Здружение на граѓани на централна, интелектуална граѓанска асоцијација за...