„Шанса за Центар“ бара поголема безбедност во сообраќајот и ригорозни казни за прекршителите

Зголемување на безбедноста во сообраќајот и проекти за нови сообраќајници, бараат од Иницијативата „Шанса за Центар“.  „Бараме најитно да се активира автоматскиот систем за следење и...