Министерство за земјоделство контра Николовски: Работиме по закон

Во демант до медиумите, од Министерството за земјоделство (МЗШВ) велат, дополнителиот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска уште еднаш скандалозно се однесувал...