По азилот во Будимпешта: Груевски со прво обраќање на македонски медиум

Обраќањето на поранешниот македонски премиер е најавено на ТВ „Сител“ во информативниот блок во 16 часот. Ќе биде во форма на интервју, како што се најавува, и премиерно пред домашниот аудиториум по бегството во Унгарија