Објавена е потерницата по Игор Спасов

МВР распиша национална потерница по Игор Спасов по барање на штипскиот Суд, откако Спасов не беше пронајден во својот дом во Штип. Специјалецот Игор Спасов,  е осуден...

Телма:Диме Спасов имал овластување да го вози Туарегот

Агенцијата за вработување по барање за пристап до информации од јавен карактер и овозможи на телевизија Телма увид во Договорот за меѓусебна техничка соработка како и за овласувањето на Диме Спасов за користење и управување на Туарегот