Филипче: Полека се опоравува пациентот на кој во средата му беше трансплатирано срце

На одделот за интензивна нега при Универзитетската клиника за кардиохирургија, постепено се опоравува пациентот на кој му беше трансплантирано срце во средата, информира министерот за здравство,...

(Живо): Изјави на Филипче, Јовев и Мојсова Мијовска по денешната трансплантација на срце

Изјава за медиуми на министерот за здравство, Венко Филипче, директорот на УК за Кардиохирургија, Сашко Јовев и националниот координатор за трансплантација, Маја Мојсова Мијовска по денешната...