(ВИДЕО) Од каде тргнаа промените

Во изминатите десетина години граѓанските движења направија огромни промени во општеството. Тие беа гласот на јавноста што одекнуваше низ улиците и на социјалните мрежи, во време...

Студентски пленум: Новоформирани здруженија ни го злупотребуваат името

Студентскиот пленум денеска информираше дека во Централниот регистар се формирале две здруженија на граѓани кои го искористиле нивното име. „Едното е регистрирано како Здружение Студентски Пленум,...