Муцунски на средба со директорот за Јадранот и Западниот Балкан во МНР на Италија, Касконе 

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Тимчо Муцунски денес имаше средба со Андреа Касконе, Директор за Јадранот и Западниот Балкан во Министерството за надворешни работи на Италија. На средбата...

Власта и опозицијата се видоа за законот за ЈО и се договорија пак да се видат

ВМРО ДПМНЕ, според СДСМ, се обврза да достави конкретни писмени забелешки на текстот на законот за Јавно Обвинителство пред да се закаже средба на работните групи која би требало да се случи до крајот на оваа недела