ТНТ:Судењето одложено, казна за адвокатот Тасевски-не дојде на рочиште

Денешното рочиште за предметот „ТНТ“, за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на бизнисменот Фијат Цаноски, е одложено за 10 септември, бидејќи  бранителот на поранешниот градоначалник на општина Гази Баба, Тони...