(Видео) Весковски: Ние ќе се фокусираме на секој индивидуален граѓанин и целни групи на граѓани во нашата општина.

Младите се нашата иднина – Отвораме нов Младински центар, Креираме локална младинска стратегија, отвораме Канцеларија за млади, буџет за млади, субвенционираме еколошки превоз за млади, електронски...

Истражување „Рејтинг“:Весковски и советничката листа од СДСМ и коалицијата со најголема доверба во Карпош

По изминати десет дена од почетокот на изборната кампања за локалните избори 2021, кандидатот за градоначалник на Општина Карпош – Душко Весковски е со најголема доверба...

Богоев ќе се сели во централната власт – Весковски од скопски Водовод кандидат за градоначалник на Карпош

Актуелниот градоначалник на скопската Општина Аеродром, Златко Марин не е кандидат на СДСМ. Александар Филиповски од СДСМ ќе бара поддршка од аеродромци на локалните избори. СДСМ...

СЈО и ревизори ја „чешлаат“ документацијата во Водовод

Специјалното јавно обвинителство, ревизори и други институции го проверуваат јавното претпријатие Водовод и канализација во Скопје, изјави за Телевизија 24, директорот Душко Весковски. Тој меѓуостанатото, говореше...