Лавчињата и бебето белорак гибон во скопската Зоолошка вест на денот во светските медиуми

Пролетва во Зоолошката градина во Скопје се случува вистински „бејби бум“, каде се родија три лавчиња, мала лама, бебиња кенгури, лемури, берберска овца и камила. Зоолошката...