Само „Виз ер“ доставила понуда за субвенции за нови линии

Само авиокомпанијата „Виз ер“ доставила понуда за нови дестинации од Скопсиот и Охридскиот регион, на повикот за субвенционирање авиокомпании, информираат од Министерството за транспорт и врски. Јавно...