Жбогар: Извештајот не е добар

Владата што треба да биде формирана по изборите на 11-ти декември, треба да ја искористи оваа можност и оваа условена препорака да ја претвори во без условна, рече евроамбасадорот Жбогар на прес конференцијата во Скопје