(ВИДЕО)Груевски-политичарот кој никогаш со никого не излезе на ТВ дуел

Последниот изборен ТВ дуел помеѓу партиски лидери на парламентарни избори  Македонија го виде во 1998 година. Тогаш се соочија поранешниот претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски и...