Политичарите им честитаат Курбан Бајрам на реисот Реџепи и муслиманите

По повод големиот празник Курбан Бајрам за граѓаните од муслиманска веросиповед политичарите во своите честитки порачуваат на мир и соживот. Претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов...