Драма во градот Охрид. Видеото е од претходните години но со оглед на случувањата на соседните плажи во земјата и регионот се уште е актуелно.

Имено автомобил марка Тојота Јарис на една од охридските плажи заврши во езерото поради невнимание на возачот.

Автомобилот потоа со багер беше извлекуван од езерото на плажата.

Пред неколку дена автомобил со скопски регистарски таблички падна во море во Неа Каликратија, Грција. На социјалните мрежи се споделуваа фотографии од него, кој за среќа бил празен. Во несреќата немаше повредени.

Автомобил со скопски таблички заврши во Егејското море