„Нова Дебата“ ВО ЖИВО со Ден Дончев, кандидатот за пратеник на Коалицијата ВМРО за Македонија и носител на листата во првата изборна единица.

Дончев одговара на вашите прашања на Фејсбук и Твитер.

Целата дебата на следниот линк.