Дваесет и осумгодишен Албанец од Драч е осомничен дека откако и ја скршил вратата од станот и украл количина пари, силувал 53-годишна жена.

Специјалисти за истраги на кривични дела на Полицискиот комесаријат во Драч го приведоа државјанинот К.К.,  жител во населба бр.18 Драч, откако е осомничен дека извршил насилен сексуален однос со 53-годишна државјанка, кој ја скршил вратата од станот и украл многу пари“, се вели во полициското известување.