Бадијала се лути Даниела или Данела и спомнува некаков алманах, поголем доказ за идентитет од лична карта нема. Од вистината никој не побегнал. Ваков потценувачки однос, вакви подметнувања не проаѓаат кај граѓаните на Скопје,  соопштија денеска од СДСМ.
Нервозните реакции на кандидатката на Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска не можат да со сокријат фактот дека таа пред 10 години добила бугарско државјанство, а пред четири години добила и бугарска лична карта и сето тоа го криела од јавноста, соопштија денеска од СДСМ како реакција на изјавата на Данела Арсовска.
Во соопштението се нагласува:
– Тоа што има Арсовска е нејзино право, спорно е што крие од граѓаните и ги потценува. Бадијала се лути Даниела или Данела и спомнува некаков алманах, поголем доказ за идентитет од лична карта нема. Од вистината никој не побегнал. Ваков потценувачки однос, вакви подметнувања не проаѓаат кај граѓаните на Скопје, соопштија од СДСМ.