МВР до медиумите испрати хеликоптерски снимки од поплавените реони во Скопје и скопско, на кои може да се види цели куќи во вода, ниви под вода, оштетени домови и автомобили.

Во продолжение погледнете го видеото кое го направија полициските екипи на теренот.