(ВИДЕО) Калвин Харис, Ник Кејв, Џејмс Артур – „ЕГЗИТ“ ќе ја осветли Петроварадинската тврдина од 7 до 10 јули

Еден од водечките светски фестивали и убедливо најголемиот во регионов, „ЕГЗИТ“ (EXIT) фестивал ја состави целокупната програма која ова лето ќе биде во знакот на најсилните музички изданија. Први меѓу...

(ВИДЕО) Андреа Коевска со „CIRCLES” наш претставник на Евросонг 2022

„CIRCLES” во изведба на Андреа Коевска е композицијата која ќе ја претставува Република Северна Македонија на годинашното издание на најпрестижната европска музичка манифестација „Евросонг“. Автор на...