Мицкоски: Недоволно бев информиран за новите протоколи, спремен сум да платам казна

По бурата околу неговото вчерашно седење во затворен дел од кафеана во Дебар Маало, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ по полноќ на својот Фејсбук профил призна дека бил присутен, но не знаел за новите правила поради коронавирусот

Келнери на „Боемска улица“ спречиле инспекциски надзор, на гости им бил Мицкоски?

Епидемиолозите не се единствени кои наидуваат на проблеми на терен при правењето на епидемиолошките анкети. Во спречување при извршување на обврските попладнево наидоа и инспектори на...