Психата и ковид-19: Едно убиство, четири самоубиства и 79 дела при семејно насилство

Ова се само дел од сгатискичките показатели што произлегуваат од билтенот на МВР за периодот 12 март - 12 април, односно од почетокот на рестриктивните мерки во државата поради пандемијата на коронавирус