(ВИДЕО) Нимиц: Нема конечно решение, Димитров и Коѕијас одат во Брисел

-Двете страни имаат важни позиции, во прашање се државни интереси, но исто така тие го сфаќаат значањето од постигнување решение и се определни да го направат тоа и напорно работат на тоа, изјави Нимиц