Димовски: Од нешто над сто проверени лица, под 10% се оние со негативен одговор за добивање безбедносен сертификат

Агенцијата за Национална Безбеднот во две годишниот период од своето функционирање, за време на кое морале да се соочат и со предизвикот  наметнат од пандемијата со...

Закон за јазиците: ВМРО ДПМНЕ бара повлекување на европското знаменце

Расправата за Законот за употреба на јазиците во Комисијата за европски прашања, беше одбележан со говорите на координаторите на пратеничките групи од ВМРО ДПМНЕ, Антонио Милошоски...