Ексклузивно интервју на Ангела Меркел за Дојче веле: Ќе се навикнете без мене

Во ексклузивно интервју за ДВ германската канцеларка во заминување Ангела Меркел зборува за климатските промени, прочуената реченица „Ќе успееме“, за малку меланхолија и примопредавањето на функцијата. Опуштена...