„Еден љубов, една љубов“ за ФК Вардар со промоција во Скопје

Документарниот филм во продукција на „Пи-Џи-Ем Нетворк“ од Белград што беше претставен денеска во просториите на Македонскиот олимписки комитет (МОК). Остварувањето е снимено по идеја на новинарот Живко Здравкоски, најавено е негово прикажување на ТВ „Арена спорт“ околку Нова година