Убиениот Кучијак открил „словачка врска“ со италијанската мафија

Пред да биде убиен, словачкиот истражувачки новинар работел на приказна за поврзаноста помеѓу политичарите и италијанската мафија, јавуваат медиумите од Братислава, известувајќи за убиството на својот...