Пандев доби нови газди на „Луиџи Ферарис“: Американски фонд ја купи Џенова

Американскиот инвестициски фонд „777 Partners“ за сума од 150 милиони евра стана нов сопственик најстариот италијански фудбалски клуб Џенова, во чии редови настапува Горан Пандев. Италијанските...

Наместо подароци за 8.Март во Валандово, парите за жртви на насилство

Градоначалникот на Општина Валандово, Перо Костадинов, одлучил по повод празникот на жената, „8.Март“, годинава наместо подароци, финансиските средства предвидени за празникот во висина од 20.000 денари...