Сали: Извештајот на ДСЗИ за случајот со ракометарот Тот е доставен до мене, се чека извештај од Судска медицина

По комплетирање на сите документи, ќе се формира комисија ако има потреба и ако има сомнеж за некој детаљ, па потоа ќе дадам дефинитивна изјава, истакна...

Мајката на Верица вработена во канцеларијата на премиерот за контакт со граѓаните

Премиерот Зоран Заев, денеска во Струмица ја отвори Канцеларијата за непосреден контакт со граѓаните. Во Канцеларијата вработена е Душка Белчовска, мајка на Верица, девојката чие срце...