Рендевски: Високиот процент на антитела кај граѓаните, од 75 до 86 отсто, не значи дека имаме колективен имунитет

Моментално се наоѓаме во зелена фаза и според тоа се имплементираат соодветни епидемиолошки мерки, кои се во корелација со зелената фаза, вели д-р Рендевски Податоците од...