Хил: САД ги ценат напорите на ЕУ за решавање на проблемите меѓу Белград и Приштина

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Белград, Кристофер Хил, изјави дека САД многу ги ценат напорите на Европската унија за решавање на проблемите со регистарските таблички...