Обвинителството отвори истрага за кривичната пријава за Неделкова

Основното јавно обвинителство Скопје постапува по кривичната пријава поднесена од Врховниот суд на Република Македонија против поранешната претседателка на Одделот за казниви дела во Врховниот суд,...