Закон за јазиците: ВМРО ДПМНЕ бара повлекување на европското знаменце

Расправата за Законот за употреба на јазиците во Комисијата за европски прашања, беше одбележан со говорите на координаторите на пратеничките групи од ВМРО ДПМНЕ, Антонио Милошоски...